Dupa colaborarea extraordinara cu Parazitii pentru #DEMNITATE, Daniel Lazar recidiveaza in a lucra productii grele !!! Timeseller este noul single al artistului !!!

In urma cu un an, Daniel compunea si producea o intreaga simfonie ca si suport orchestral al mesajului de pe #DEMNITATE, colaborarea cu Parazitii. Se pare insa ca nu este vindecat complet fiindca a mai lucrat inca o piesa, poate la fel de grea.


Intr-un registru total diferit, Timeseller este noua productie pe care o auzim de la Daniel, impresionat fiind cuvantul ce poate caracteriza tot ceea ce se intampla in cele trei minute si jumatate. De la mesaj la partitura scrisa si de la interpretarea atipica a lui Danielsi pana la orchestra dezlantuita din finalul piesei, tot ceea ce transmite „Timeseller” este emotie in starea cea mai pura, aceasta fiind in mod sigur si intentia intregului pachet negasindu-se in mod clar o alta forma de exprimare, in trend, la moda.

„Toata partea ce tine de compozitie a fost o chestiune de inspiratie. Problema a fost cand a trebuit sa transpun linia melodica si versurile intr-o productie ce sa imbrace totul cum simteam si cum vedeam eu. Am ales ca pana la urma ca macar prima varianta sa fie una corecta si sincera chiar daca totul a fost pe undeva mai greu si vedem noi mai incolo daca se impune si altceva pentru #TIMESELLER. Sunt absolut convins ca toti cei care ma cunosc vor aprecia faptul ca nu am facut nici un compromis in sensul comercial al lucrurilor si cumva aceasta este tot ceea ce conteaza.”

 

#TIMESELLER este o productie MUSICOLOGY, labelul semnand si partea de publishing. Compozitia si versurile apartin artistului iar orchestratia si postproductia sunt lucrate impreuna cu SOUNDChemy, echipa care s-a ocupat de mix si master si pentru #DEMNITATE.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Aceasta site este sponsorizat de HosTCleaN Gazduire Servere Radio, Web Hosting si Reseller Servere Radio