Vunk a lansat a doua jumatate a videoclipului “Un Nou Univers”

Vunk a lansat astazi cea de-a 2-a jumatate a videoclipului “Un Nou Univers”. Single-ul  poarta si numele concertului grandios pe care trupa il va sustine la Sala Polivalenta, pe 7 octombrie, este primul show din Romania sub forma unui eveniment multimedia.

“Fiecare il are pe celalalt in sufletul lui si ramane de vazut daca cele doua personaje dintr-Un Nou Univers isi vor gasi drumul pentru a fi impreuna pana la finalul clipului” a declarat Cornel dupa lansarea primei jumatati a videoclipului. Solistul trupei Vunk  apeleaza la toti cei care stiu cat este de important sa-ti gasesti drumul si jumatatea in viata, sa vada si sa distribuie, pentru a afla deznodamantul frumoasei povesti.

Biletele la concertul Vunk “Un Nou Univers” de pe data de 7 octombrie de la Sala Polivalenta au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange si Vodafone, in oficiile Postei Romane, in benzinariile OMV si online pe www.iabilet.ro. Tot in cadrul concertului, baietii vor lansa si albumul “Hituri si Mituri”, pe care fanii trupei il vor gasi la locatie, intr-un spatiu special amenajat.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Aceasta site este sponsorizat de HosTCleaN Gazduire Servere Radio, Web Hosting si Reseller Servere Radio