Proconsul a lansat single-ul si videoclipul “Un om mai bun”

Proconsul a lansat astăzi single-ul și videoclipul piesei “Un om mai bun”. Single-ul a fost susținut de campania #UnOmMaiBun, campanie în care au fost implicate mai multe vedete care au folosit îndemnul “Fii și tu un om mai bun!”.

Producția, compoziția și versurile piesei aparțin baieților de la Proconsul, iar videoclipul a fost regizat de Dan Petcan. Personajul principal al videoclipului este nimeni altul decât celebrul actor Dragoș Bucur, ce joacă rolul unui invalid care, prin voința și încredere, reusește un lucru extraordinar, să stea singur în picioare. Povestea este emoționantă, dar finalul este unul optimist, aspirațional.

Puteți urmari aici videoclipul:

“Pentru noi, Un Om Mai Bun” înseamnă mai mult decât o melodie, un hashtag sau o sintagmă. „Un Om Mai Bun” este declarația noastră că „se poate să fim mai buni”! Că putem face lumea mai bună, prin gesturi mici!

Avem speranță! Credem în oameni, în bunătate, în frumusețea sufletelor și, mai ales, în dragoste! Credem că „pentru un timp ca acesta”, unde sunt necesare dovezile de bunătate, suntem noi aici. Despre asta cântăm și pentru asta trăim!” au declarat baietii de la Proconsul.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Aceasta site este sponsorizat de HosTCleaN Gazduire Servere Radio, Web Hosting si Reseller Servere Radio